Πολιτική Απορρήτου της Ιστοσελίδας μας
Η πολιτική αυτή εφαρμόζεται σε όλα τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία επεξεργάζεται η Pretty Lingerie.

Ημερομηνία αναπροσαρμογής: 09/10/2020

  • Επικοινωνίες

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (emails) τα οποία λαμβάνουμε στη διεύθυνση info@prettylingerie.gr διαβάζονται μόνο από τον διαχειριστή του eshop μας. Δεν προωθούμε σε τρίτους μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία λαμβάνουμε στη διεύθυνση info@prettylingerie.gr ή σε άλλες “@prettylingerie.gr” διευθύνσεις. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία λαμβάνουμε, διατηρούνται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητη η τήρηση υποχρεώσεων της Pretty Lingerie που πηγάζουν από τον νόμο ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων της.  Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας υπόκεινται στη νόμιμη πρόσβαση που επιτρέπεται υπό την Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Η Pretty Lingerie χρησιμοποιεί SSL (Secure Sockets Layer) για κρυπρογράφηση επικοινωνιών μέσω των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Δεν διατηρούμε αντίγραφα των επικοινωνιών μας. Δεν ζητάμε πληροφορίες που αποκαλύπτουν φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, πολιτικά φρονήματα, θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, ή πληροφορίες που αφορούν την υγεία, τη σεξουαλική ζωή, ή τον γενετήσιο προσανατολισμό κάποιου φυσικού προσώπου.

  • Πληροφορίες για τα μέλη και τους εργαζομένους μας

Συχνά, λαμβάνουμε βιογραφικά σημειώματα, συστατικές επιστολές ή άλλα συνοδευτικά έγγραφα από επίδοξα μέλη ή επίδοξους εργαζομένους στην Pretty Lingerie. Οι πληροφορίες αυτές κοινοποιούνται στο εσωτερικό της Pretty Lingerie, προκειμένου να αξιολογηθεί η αίτηση από το αρμόδιο τμήμα. Οι πληροφορίες αυτές σε καμία περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους. Μετά την περάτωση της διαδικασίας αξιολόγησης οι πληροφορίες αυτές διαγράφονται. Κατ΄εξαίρεση οι εν λόγω πληροφορίες δύναται να διατηρηθούν για μελλοντική πλήρωση διαθέσιμων θέσεων στην Pretty Lingerie εφόσον το εκάστοτε πρόσωπο το επιθυμεί και δώσει τη συγκατάθεσή του.

Διατηρούμε αρχείο με όλες τις λογιστικές και διοικητικές πληροφορίες που αφορούν στη λειτουργία της επιχείρησης, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της ελληνικής νομοθεσίας.

  • Ιστοσελίδα – Eshop

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί σύστημα κρυπτογράφησης (SSL) για να εξασφαλίσει μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την πλοήγησή σας.

Πιστοί στις αξίες που πρεσβεύουμε, σας ενημερώνουμε ότι δεν τοποθετούμε cookies στις συσκευές των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας προκειμένου να αναλύσουμε την αποτελεσματικότητα του σχεδιασμού και της παρουσίασης της ιστοσελίδας μας ή τον έλεγχο της ταυτότητας των επισκεπτών της.  Επομένως δεν καταγράφουμε τη δραστηριότητά σας στην ιστοσελίδα μας. Το μοναδικό είδος cookies που χρησιμοποιεί η ιστοσελίδα μας ονομάζεται PHPSESSID, το οποίο έχει καθαρά τεχνικό χαρακτήρα εξυπηρετώντας τη λειτουργία του server. Π.χ. όταν συμπληρώνεις κάποια φόρμα στην ιστοσελίδα μας, εάν ξέχασες να συμπληρώσεις κάποιο αναγκαίο πεδίο, μέσω του PHPSESSID θα παρουσιαστεί μία ειδοποίηση στην οθόνη σου ότι υπάρχουν λάθη στην υποβολή της φόρμας. Κατά τον ίδιο τρόπο, εάν έχεις συμπληρώσει όλα τα πεδία σωστά, θα παρουσιαστεί μια ειδοποίηση στην οθόνη σου ότι η υποβολή της φόρμας σου ήταν επιτυχής.

Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιλαμβάνει υπερσυνδέσμους, οι οποίοι ανακατευθύνουν σε τρίτες ιστοσελίδες. Οι ιστοσελίδες αυτές δεν υπόκεινται στον έλεγχο της Pretty Lingerie και συνεπώς, δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων των ιστοσελίδων αυτών συνάδει με τη δική μας. Σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις πολιτικές και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης των ιστοσελίδων αυτών.

  • Newsletter

Αν εγγραφείτε στο newsletter μας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για αυτό το σκοπό και δεν θα κοινοποιείται σε τρίτους. Οποιαδήποτε στιγμή θα μπορείτε να επιλέξετε τη διαγραφή σας. Η συμμετοχή σας στο newsletter μας ισχύει για το ημερολογιακό έτος της εγγραφής σας. Κάθε νέο ημερολογιακό έτος θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την ανανέωση της συμμετοχής σας στο newsletter μας. Εάν δεν επιλέξετε την ανανέωση της συμμετοχής σας, το email σας θα διαγράφεται από το newsletter μας. Πληροφορίες σχετικά με στατιστικά στοιχεία του newsletter μας (π.χ αριθμός εγγεγραμμένων) ενδέχεται να κοινοποιούνται σε τρίτους.

  • Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Η Pretty Lingerie χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προβάλει και να προωθήσει τα προϊόντα της. Όταν χρησιμοποιείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να έρθετε σε επαφή με τη Pretty Lingerie, η παρούσα πολιτική δεν εφαρμόζεται. Αντιθέτως η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων υπόκειται στη πολιτική απορρήτου των εν λόγω μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

  • Διορθώσεις

Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας τα οποία διαθέτουμε, να διορθώσετε κάποια ανακρίβεια ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα από τα αρχεία μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί σας στο info@prettylingerie.gr.

Στην περίπτωση που η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της Pretty Lingerie τροποποιηθεί σε οποιαδήποτε στιγμή, η ημερομηνία της τελευταίας τροποποίησης θα αναγράφεται στην αρχή της παρούσας σελίδας.

  • Ερωτήσεις

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή θέλετε να ζητήσετε διευκρινίσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@prettylingerie.gr